Ελλαδα

Μπακογιάννης: Το μήνυμα για την Πρωτομαγιά με τη συμβολική καρδιά

1.500 λουλούδια σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης © Facebook

Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη για τη φετινή Πρωτομαγιά με μια κόκκινη καρδιά στο Σύνταγμα για τους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές.

Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη για τη φετινή Πρωτομαγιά είναι διαφορετικό γιατί είναι μια τελείως διαφορετική Πρωτομαγιά εν μέσω μιας πανδημίας. Μέσα από μια κόκκινη καρδιά από λουλούδια στο Σύνταγμα ο Δήμαρχος της Αθήνας τιμά τους εργαζόμενους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονταν συνέχεια στις θέσεις τους όταν όλοι οι υπόλοιποι πολίτες έμεναν στα σπίτια τους.

«Τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλους τους εργαζόμενους που βγήκαν έξω όσο εμείς μέναμε στα σπίτια μας»  εκφράζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του που συνοδεύεται από την φωτογραφία μιας τεράστιας καρδιάς από λουλούδια που τοποθέτησε για την Πρωτομαγιά  ο Δήμος Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος.

Η καρδιά αποτελείται από 1.500 κόκκινες πετούνιες και τα λουλούδια σε μια εβδομάδα θα μεταφυτευθούν στο Πάρκο Ευαγγελισμού, δίπλα στο νοσοκομείο που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη απέναντι στην πανδημία.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ