Ελλαδα

Η έκπληξη μαθητών χορού στη δασκάλα τους μέσα στην καραντίνα

Επικεντρώθηκαν σε αυτό που αγαπούν και ξέρουν να κάνουν καλά

mk.jpg
Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xoros.jpg

Μαθητές χορού αποφάσισαν να κάνουν μια ξεχωριστή έκπληξη στη δασκάλα τους εν μέσω καραντίνας.

Μετά από οκτώ εβδομάδες στην καραντίνα μετράμε πλέον όλοι αντίστροφα για τη μέρα που θα βρεθούμε ξανά εκεί έξω μαζί. Πάντα βέβαια με προσοχή.

Όλοι μαζί πατήσαμε ένα προσωρινό pause από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητά μας και μείναμε σπίτι, εξερευνώντας όσα θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο μας.

Μια ομάδα μαθητών σχολής χορού αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Η επιλογή φυσικά ήταν για όλους τους μονόδρομος. Έκφραση μέσω του χορού.

Καμία συνθήκη όπως αυτή του κατ’ οίκον περιορισμού δεν θα μπορούσε να σταθεί ικανή ώστε να χάσουν τη δημιουργικότητά τους και το πάθος τους για τον χορό. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί από μακριά ετοίμασαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας μια πολύ όμορφη έκπληξη για τη δασκάλα τους μέχρι την επόμενη φορά που θα καταφέρουν να είναι και πάλι όλοι μαζί.

Μέσα από τα δωμάτιά τους, από ταράτσες, ακόμα και μέσα στη φύση κατάφεραν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μας βάλουν σε σκέψεις να αρχίσουμε τον χορό. Ποτέ άλλωστε δεν αργά. Για τώρα απλά τους απολαμβάνουμε.

QUARANTINE DANCE PROJECT - LDA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ