Ελλαδα

Κορωνοϊός - ΜΜΜ: Τι θα γίνει με όσους επιβάτες έχουν μηνιαία κάρτα

Τι ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός - ΜΜΜ: Τι θα γίνει με όσους έχουν μηνιαία κάρτα
Κορωνοϊός - ΜΜΜ: Τι θα γίνει με όσους έχουν μηνιαία κάρτα/ © EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Κορωνοϊός: Τι σχεδιάζει να κάνει το Υπουργείο Μεταφορών με όσους επιβάτες έχουν μηνιαία κάρτα για τα ΜΜΜ.

Για το πώς θα χειριστεί το υπουργείο το θέμα με όσους επιβάτες έχουν μηνιαία κάρτα στα ΜΜΜ εν μέσω κορωνοϊού τοποθετήθηκε ο Κώστας Αχιλλέας Καραμανλής.

Έχοντας υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση εξετάζει το σενάριο να αλλάξει η ώρα προσέλευσης στην εργασία το πρωί προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επανέλαβε ότι θα δοθούν πιστωτικά σε όσους είχαν προμηθευτεί κάρτες μηνιαίας ή μεγαλύτερης διάρκειας και δεν τις χρησιμοποίησαν. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε και μία επιπλέον έκπτωση 10% στους πολίτες που θα αγοράσουν νέα ετήσια κάρτα» είπε την Κυριακής 26 Απριλίου 2020.

Ο κ. Καραμανλής μίλησε για πτώση της κίνησης στο 85-90%, ενώ έκανε σαφές πως «δεν μπορούμε να βγάλουμε πάνω από 1.000 και 1.100 λεωφορεία στους δρόμους».  «Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής, γιατί ακούμε προτάσεις, ‘‘γιατί δεν βγάζετε παραπάνω λεωφορεία’’… Γιατί, πολύ απλά, τα  προηγούμενα 5 χρόνια δεν έγινε αγορά ούτε ενός νέου λεωφορείου και έχουμε να πάρουμε καινούρια λεωφορεία από το 2009», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ