Ελλαδα

Στον εισαγγελέα ο γιος του 87χρονου που κάηκε μέσα στο σπίτι του

Ο 45χρονος φέρεται να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον κατάκοιτο πατέρα του και να του έβαλε φωτιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα - Voria.gr

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γιος του 87χρονου που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί ο 45χρονος γιος του κατάκοιτου 87χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια φωτιάς, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο 45χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, θεωρούμενος ως ο κύριος ύποπτος για την ανθρωποκτονία σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρωινές ώρες χθες, σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς, έπειτα από διαπληκτισμό με τον πατέρα του εντός του διαμερίσματος όπου διέμενε η οικογένεια, έβαλε φωτιά σε αυτόν και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από γειτνιάζον διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο τη σύζυγό του, ηλικίας 81 ετών, όσο και τον έτερο γιο τους (επίσης σύνοικοι), οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο 45χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό

Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ