- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ομπάμα: Οι αλλαγές έρχονται από κάτω προς τα πάνω
Μιλησε σε τηλεδιάσκεψη με επιφανείς εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο
Ο Μπάρακ Ομπάμα συναντήθηκε διαδικτυακά με ηγέτες των τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο και τους μίλησε για την αξία της αλληλεγγύης απέναντι στον κορωνοϊό.
Τηλεδιάσκεψη με με επιφανείς εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο είχε προ ολίγων ημερών ο Μπάρακ Ομπάμα. Αυτοί οι άνθρωποι, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους του στις γειτονιές του Σικάγο στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού και ο Μπάρακ Ομπάμα με την παρουσία του στην τηλεδιάσκεψη τους εμψύχωσε ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.
Ο Ομπάμα ανέφερε ότι εκείνος και η γυναίκα του προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων θεωρεί ότι «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει κοινωνική βοήθεια». Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το Obama Foundation στηρίζεται πάνω «στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Έτσι έρχεται η αλλαγή. Οι κυβερνήσεις είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η αλλαγή έρχεται από κάτω προς τα πάτω».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η υπουργική απόφαση
Οδηγίες σε αθλητές, αθλούμενους και επισκέπτες
Πέντε νέοι σταθμοί προστίθενται στο δίκτυο, το οποίο φτάνει πλέον τους 18
Πάνω από 40°C σε 10 μετεωρολογικούς σταθμούς
«Καταλάβαινε, αντιδρούσε με όση δύναμη είχε»
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα στο σημείο
Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω εργασιών υποδομής
Ζαγοροχώρια, Κόνιτσα, Πήλιο και Γορτυνία κερδίζουν τους ταξιδιώτες
Ποιες περιοχές θα νιώσουν περισσότερο τη ζέστη
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Η διαδικασία γίνεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών του Υπουργείου Παιδείας
Βρέθηκαν όπλα και μαχαίρια στο κρησφύγετό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παραμένει άγνωστη η ταυτότητά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Απειλές, ύβρεις και τεταμένο κλίμα
Πού θα γίνει η κηδεία
«Καθοριστική η συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά»
Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και έβρισε τους αστυνομικούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.