Ελλαδα

Ομπάμα: Οι αλλαγές έρχονται από κάτω προς τα πάνω

Μιλησε σε τηλεδιάσκεψη με επιφανείς εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαράκ Ομπάμα
Μπαράκ Ομπάμα © EPA PHILIPP GUELLAND

Ο Μπάρακ Ομπάμα συναντήθηκε διαδικτυακά με ηγέτες των τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο και τους μίλησε για την αξία της αλληλεγγύης απέναντι στον κορωνοϊό.

Τηλεδιάσκεψη με με επιφανείς εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων του Σικάγο είχε προ ολίγων ημερών ο Μπάρακ Ομπάμα. Αυτοί οι άνθρωποι, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους του στις γειτονιές του Σικάγο στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού και ο Μπάρακ Ομπάμα με την παρουσία του στην τηλεδιάσκεψη τους εμψύχωσε ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Ο Ομπάμα ανέφερε ότι εκείνος και η γυναίκα του προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων θεωρεί ότι «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει κοινωνική βοήθεια». Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το Obama Foundation στηρίζεται πάνω «στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Έτσι έρχεται η αλλαγή. Οι κυβερνήσεις είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η αλλαγή έρχεται από κάτω προς τα πάτω». 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ