Ελλαδα

Μεγάλο Σάββατο με ηλιοφάνεια

Από 13 έως 25 βαθμούς στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλιοφάνεια στην Ελλαδα το Μεγάλο Σάββατο
Ηλιοφάνεια στην Ελλαδα το Μεγάλο Σάββατο ©EUROKINNISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 - Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πολύ καλός αναμένεται ο καιρός στην χώρα. Ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις που στα βόρεια και στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 7 από 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 8 έως 22 και στην Κρήτη από 8 έως 24.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.