Ελλαδα

Γιουβάλ Χαράρι: «Θα διάλεγα την Ελλάδα για παγκόσμιο ηγέτη»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Ισραηλινό συγγραφέα για τα εγκωμιαστικά λόγια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Yuval Noah Harari on COVID-19's Impact on Humankind

Ευχαριστώ του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιουβάλ Χαράρι για το βίντεο του ιστορικού στο οποίο εγκωμιάζει την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι, ένας από τους πιο γνωστούς φιλόσοφους, ιστορικούς και συγγραφείς του Ισραήλ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πώς η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κρίση με τον κορωνοϊό. Καλεσμένος μέσω βιντεοκλήσης του Βρετανού κωμικού Τζέμις Κόρντεν στο τηλεοπτικό του σόου «Late Late Show with James Corden» ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι είπε: «Η Ελλάδα κάνει εξαιρετική δουλειά στην αναχαίτιση της επιδημίας. Αν είχα να διαλέξω, ας πούμε, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα για το ποιος πρέπει να ηγείται στον κόσμο, να μας δώσει ένα σχέδιο δράσης, κατηγορηματικά θα διάλεγα την Ελλάδα».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον συγγραφέα για το βίντεο που ανέβασε εγκωμιάζοντας την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. «Εκ μέρους του ελληνικού λαού θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @harari_yuval για τα ευγενικά του λόγια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι θα έπρεπε να κάνουν θυσίες, αλλά είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι στον αγώνα κατά του COVID-19», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σύμφωνα με ανεπίσημη μετάφραση ο πρωθυπουργός καθώς η ανάρτησή του είναι στα αγγλικά.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ