Ελλαδα

Στάση εργασίας στον Alpha

Συμπαράσταση από τα συνεργαζόμενα σωματεία στον Τύπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάση εργασίας στον Alpha
Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και συνεργαζόμενων σωματείων © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha προχώρησε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, έχοντας τη συμπαράσταση των συνεργαζόμενων σωματείων

Τη συμπαράστασή τους στους τεχνικούς που πραγματοποίησαν στάση εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μέσω της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, εξέφρασαν τα συνεργαζόμενα σωματεία στον Τύπο.

Όπως αναφέρουν, «από την πρώτη στιγμή, που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, έχουμε τονίσει ότι πρέπει, με κάθε θυσία, να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και να μην υπάρξουν μισθολογικές απώλειες. Ο αγώνας, επομένως, κάθε εργαζόμενου που γίνεται προς αυτή την  κατεύθυνση είναι δίκαιος και έχει τη συμπαράσταση όλου του  δημοσιογραφικού κόσμου».

Οι τεχνικοί του Alpha ζητούν, μεταξύ άλλων, τα συνεργεία των εξωτερικών μεταδόσεων να αποτελούνται από τουλάχιστον δύο άτομα, οπερατέρ και ηχολήπτη, να ακυρωθεί η απόφαση της διοίκησης για μονομελή συνεργεία, καθώς και να ακυρωθούν οι αναστολές των συμβάσεων εργασίας, ώστε να υπάρχει επαρκές προσωπικό.


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ