Ελλαδα

Κορωνοϊός: Στα χρώματα της Ισπανίας φωταγωγήθηκε η Βουλή των Ελλήνων

Σε ένδειξη αλληλεγγύης εν μέσω της πανδημίας Covid-19 που «σαρώνει» την Ευρώπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων
Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων/ © EUROKINISSI

Κορωνοϊός: Στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020 η σημαία της Ισπανίας.

Η Βουλή των Ελλήνων φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ισπανίας. Παράλληλα, στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων κυματίζει η ισπανική σημαία μαζί με την ελληνική και εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο του Κοινοβουλίου έγινε το βράδυ της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020 σε ένδειξη αλληλεγγύης εν μέσω της πανδημίας Covid-19. Η προβολή της σημαίας της Ισπανίας έγινε με απόφαση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον ισπανικό λαό.

[[{"fid":"768987","view_mode":"default","fields":{"alt":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στο περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων","title":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στο περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων","class":"media-element file-default","data-delta":"1","format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","field_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων/ © EUROKINISSI"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"alt":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στο περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων","title":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στο περιστύλιο της Βουλής των Ελλήνων","class":"media-element file-default","data-delta":"1","format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","field_text[und][0][value]":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων/ © EUROKINISSI"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","title":"Κορωνοϊός: Η σημαία της Ισπανίας στην πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πάρθηκε έπειτα από εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Δένδια προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Την περασμένη εβδομάδα, η ελληνική Βουλή ανέλαβε παρόμοια πρωτοβουλία και για την Ιταλία.

[[{"fid":"768989","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","field_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό/© EUROKINISSI"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","field_text[und][0][value]":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό/© EUROKINISSI"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","title":"Προβολή της ισπανικής σημαίας στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων ως ένδειξη συμπαράστασης στον ισπανικό λαό","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ιταλία που δοκιμάζεται περισσότερο από τον κορωνοϊό. Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ισπανία ξεπερνούν τους 15.000.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.