Ελλαδα

Δήμαρχος Τήλου: Κλείστε τα νησιά επιτέλους

Δραματική έκκληση της δημάρχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δήμαρχος Τήλου ζητά να κλείσουν τα νησιά
Η δήμαρχος Τήλου ζητά να κλείσουν τα νησιά ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Μαρία Αλιφέρη Καμμά ζητά από την κυβέρνηση να κλείσει τα νησιά γιατί το σύστημα υγείας δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί.

Η Δήμαρχος της Τήλου ζήτησε έντονα από την κυβέρνηση να κλείσει την πρόσβαση στα νησιά εν όψει Πάσχα. Μάλιστα, η κ. Αλιφέρη Καμμά ενημέρωσε ότι παρά τους ελέγχους, ήδη υπάρχουν στα νησιά κάποιοι ταξιδιώτες. Το διοικητικό συμβούλιο του νησιού καλεί τους πολίτες να μην έρθουν στο νησί για το Πάσχα, καθώς θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων. 

Η Μαρία Αλιφέρη Καμμά φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου έκανε δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να κλείσει την πρόσβαση στα νησιά, καθώς αν υπάρξει κάποιο κρούσμα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα λόγω ελλείψεων στα νοσοκομεία των νησιών. «Δυστυχώς επειδή είμαστε μικρή κοινωνία που έχει ένα σούπερ μάρκετ, ένα φαρμακείο, ένα φούρνο, αναγκαστικά πηγαίνουμε όλοι εκεί», είπε χαρακτηριστικά. 

«Όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, έχει παρατηρηθεί σε όλα τα νησιά αυξητική τάση μετακίνησης κατοίκων. Εκτός από τους φοιτητές που γύρισαν, άνθρωποι από τα κέντρα ή από τα γύρω νησιά που έχουν σπίτι στην Τήλο, ξεκίνησαν να μαζεύονται στο νησί. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν όσοι έρχονταν έμπαιναν σε καραντίνα για 14 ημέρες», δήλωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ