- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: 12 μήνες με αναστολή γιατί λειτουργούσε καφέ-μπαρ
Εντοπίστηκαν δύο πελάτες στο εσωτερικό του
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε σε 57χρονο στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία ότι είχε λειτουργούσε το καφέ-μπαρ ιδιοκτησίας του
Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για 57χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αστυνομικό έλεγχο «εντοπίστηκαν δυο πελάτες στο εσωτερικό του μαγαζιού», όπως ανέφερε αστυνομικός στο δικαστήριο.
Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι επρόκειτο για φίλους του και ότι το κατάστημα ήταν κλειστό, όμως το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στη διαδικασία του Αυτοφώρου, δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο.
Αυτή ήταν η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για υπόθεση παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Είχαν προηγηθεί τέσσερις αθωωτικές αποφάσεις (για μία εξ αυτών ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα), ενώ για τις περισσότερες ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αποσπούσε παράνομα ευρωπαϊκές ενισχύσεις - 8 συλλήψεις
«Καμπανάκι» από τις Αρχές για τη σημερινή ημέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.