Ελλαδα

Η συγκλονιστική περιγραφή του γιατρού με κορωνοϊό από τον Τύρναβο

Μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Live News: Συγκλονίζει ο 47χρονος γιατρός, Χαρίλαος Ταμπαθάνης σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης, ο γιατρός από τον Τύρναβο συγκλονίζει με την περιγραφή για τη μάχη του με τον κορωνοϊό.

Μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης, όπου νοσηλεύεται, ο μέχρι πρότινος υγιέστατος 47χρονος ιατρός-παθολόγος, Χαρίλαος Ταμπαθάνης από τον Τύρναβο, περιγράφει τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Ταμπαθάνης εξομολογείται πως προσπαθεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, να θυμηθεί με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή και από πού μπορεί να κόλλησε, ενώ θετική βγήκε και η αρραβωνιαστικιά του.«Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να το ξέρει ο κόσμος και να προφυλαχθεί. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό» λέει χαρακτηριστικά. «Θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πάντες και να κρατήσω τον λόγο που έδωσα στον Ιπποκράτη» προσθέτει.

«Η γραμματέας μου έχει επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς μου στον Τύρναβο. Αρκετοί από αυτούς πήγαν και έκαναν το τεστ. Έχω πάρει και εγώ πολλούς από αυτούς που με επισκέφθηκαν στο ιατρείο μου στη Λάρισα» ανέφερε ο κ. Ταμπαθάνης προσθέτοντας πως «τις προηγούμενες ημέρες είχα γνωρίσει έναν άστεγο από την Πολωνία. Του έδωσα χρήματα και φαγητό. Καλό είναι να βρεθεί μήπως τον έχω κολλήσει ή με κόλλησε αυτός».

«Τα συμπτώματα βγήκανε Τετάρτη απόγευμα που άρχισα να κάνω υψηλούς πυρετούς. Το βράδυ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έκλαιγα από τη στεναχώρια μου, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» συνεχίζει ο 47 γιατρός από τον Τύρναβο.

Σύμφωνα με τον κ. Ταμπαθάνη ένα από τα πράγματα που τον βοήθησαν ώστε να βελτιωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είναι εκείνο που είχε χορηγηθεί και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα.

Τέλος, ο 47 γιατρός ευχαριστεί ιατρούς και νοσηλευτές από το νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται, λέγοντας: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ήρωας δεν είμαι εγώ, είναι ο Κολοκοτρώνης. Όπως επίσης οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Οργανώθηκαν όλα πολύ γρήγορα. Είμαι ενθουσιασμένος που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κάνουν θαύματα. Να μην ξεχαστούν οι γιατροί και να μην έχουν την τύχη του Κολοκοτρώνη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.