Ελλαδα

Οι πυροσβέστες ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ

Πήγαν με τα πυροσβεστικά οχήματα στο νοσοκομείο και χειροκροτούσαν τους ήρωες των ημερών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Thestival.gr Το ευχαριστώ των Πυροσβεστών σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ

Το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ. Πήγαν με τα πυροσβεστικά οχήματα στο νοσοκομείο και χειροκροτούσαν τους ήρωες των ημερών.

Σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης για τον αγώνα που δίνουν κατά του κορωνοϊού, πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη πήγαν με τα υπηρεσιακά τους οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές, ανάβοντας τους φάρους και τις σειρήνες.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνσηης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βγήκαν στην είσοδο του ΑΧΕΠΑ, φορώντας τη στολή τους, γάντια και μάσκες, τους ανταπέδωσαν συγκινημένοι το χειροκρότημα.

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μια ηθική στήριξη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους δώσουμε δύναμη μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση» δήλωσε ο Επικεφαλής των Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Β. Έλλάδος, Σπύρος Βαρσάμης.

«Ήταν μια πρόταση δίκη μας, να δώσουμε μια ηθική στήριξη, μια ηθική συμπαράσταση σε όλους αυτούς τους ήρωες με τις μάσκες, σ’ αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό», ανέφερε σχετικά με τη δράση ο πρόεδρος Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό του νοσοκομείου αφού όπως είπε εν μέσω κορωνοϊού, έχουν όλοι στηρίξει την προσπάθεια του νοσοκομείου. Αναφορικά με το «ευχαριστώ» των πυροσβεστών σημείωσε πως «αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών του νοσοκομείου, το οποίο σαν κέντρο αναφοράς για τον κορωνοϊό, έχει επιβαρυνθεί αρκετά».

Πηγές: Mega, thestival.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ