Ελλαδα

Ηράκλειο: Προσφέρουν τόνους τσικουδιά για παρασκευή οινοπνεύματος

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Βρέντζος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραγωγοί από το Ηράκλειο προσφέρουν τσικουδιά για την παραγωγή οινοπνέυματος
Παραγωγοί από το Ηράκλειο προσφέρουν τσικουδιά για την παραγωγή οινοπνέυματος ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

O Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Νομού Ηρακλείου διαθέτει 4 με 5 τόνους τσικουδιάς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή οινοπνεύματος.

O Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Νομού Ηρακλείου, απέστειλε επιστολές στα αρμόδια υπουργεία και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια, αποφάσισαν να διαθέσουν 4 με 5 τόνους τσικουδιάς τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή οινοπνεύματος και άλλων υλικών, τα οποία είναι είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr tο θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Βρέντζος και απηύθυνε κάλεσμα σε άλλους αποσταγματοποιούς να προσφέρουν το προϊόν τους.

Oπως είπε ο κ. Βρέντζος «η παράδοση της τσικουδιάς μπορεί να γίνει άμεσα, ενώ είναι δυνατό να διατεθούν και άλλες ποσότητες, αν κριθεί απαραίτητο».

Σύμφωνα με τον κ. Βρέντζο, υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς αποσταγματοποιών να προχωρήσουν σε νέα απόσταξη προκειμένου οι ποσότητες τσικουδιάς που θα παραδοθούν να αποκτήσουν τον επιθυμητό αλκοολικό βαθμό και να έτοιμες προς χρήση για την παρασκευή αντισηπτικών χωρίς να πρέπει να υποστούν προηγουμένως άλλη επεξεργασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ