- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόβλεψη για χιόνια στην Πάρνηθα τη Δευτέρα
Μποφόρ και κρύο - Ασυνήθιστα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τη Δευτέρα, τοπικές βροχές και χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Οι βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά (και στην Αττική), οι πολύ θυελλώδεις βοριάδες στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς και οι χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 9 βαθμούς), 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 11 βαθμούς), 12 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 14 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο και Νότιο Ευβοϊκό από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, που βαθμιαία στο Κεντρικό Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Κρητικό Πέλαγος από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια τμήματα αναμένονται τη Δευτέρα στην Αττική. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες, αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.