- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καθηγητής Σύψας: Μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση του κορωνοϊού
Έκκληση στους πολίτες να «βάλουν όλοι πλάτη»
Κορωνοϊός: Μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση της επιδημίας προειδοποιεί ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας
Έκκληση προς τους πολίτες απηύθυνε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας Νίκος Σύψας καλώντας τους να «βάλουν όλοι πλάτη για να περάσουμε το πιο δύσκολο σημείο» στη μάχη εναντίον του νέου κορωνοϊού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Νίκος Σύψας είπε ότι «μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση της επιδημίας» και «ελπίζουμε να είναι η κορύφωση τέτοια ώστε το ΕΣΥ να αντέξει». Όπως τόνισε «το σενάριο είναι ότι σε 2 εβδομάδες θα έχουμε την κορύφωση και εκεί θα δούμε πώς θα έχουν αποδώσει τα μέτρα που λαμβάνουμε τώρα. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια κάμψη της καμπύλης».
Για το Πάσχα και το πώς θα το γιορτάσουμε φέτος ο κ. Νίκος Σύψας είπε «Μεγάλη Εβδομάδα και ψήσιμο στο μπαλκόνι του σπιτιού μας». Διευκρίνισε, τέλος, μετά από σχετική ερώτηση ότι «στο δρόμο δεν είναι απαραίτητη η μάσκα, στο σούπερ μάρκετ είναι απαραίτητη εφόσον πλησιάζουμε κάποιον σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.