- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γαλάνη και Στάνκογλου στα σποτ «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»
Δείτε τη σειρά βίντεο που προβάλλονται από την ΕΡΤ
Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα των σποτ «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε».
Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε» στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε αχρείαστη μετακίνηση. Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.
Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα που βλέπουμε ήδη στις οθόνες της ΕΡΤ να στέλνουν από το σπίτι τους το δικό τους μήνυμα στους πολίτες και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και πολλοί ακόμη.
Τα μηνύματα; Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.