- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Διευκρινίσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 19.00
Το μέτρο ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Στις 19.00 εξειδικεύεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στους πολίτες λόγω κορωνοϊού - Διευκρινίσεις και νέα μέτρα για τον επικίνδυνο ιό από 5 υπουργούς.
Μετά το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού στις 18.00, με το οποίο έγινε γνωστή η απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο στις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2020, σε λίγη ώρα, και συγκεκριμένα στις 19.00 θα υπάρξουν ανακοινώσεις για νέα μέτρα προκειμένου να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι.
Τα μέτρα θα ανακοινωθούν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη στάση θα γίνει αύριο στο Μουσείο Ρητίνης Αμπελικού
Δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο
Άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Κατά την εξόδιο ακολουθία έπαιζε το «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδούν
Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Είχε αποσπάσει 160.000 ευρώ
Τι πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι
Δηλώνει αθώα και στη διάθεση των ελληνικών αρχών
Πώς οι αρχές έφθασαν στις συλλήψεις
Το υλικό από κάμερες και τα ευρήματα DNA
Όλες οι απαντήσεις σε οδηγό 22 ερωτήσεων
Τι να προσέξετε στις προσφορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.