- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
174 συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παραβίαση των μέτρων
Παράλληλα έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις
Οι έλεγχοι για την παραβίαση των έκτακτων μέτρων λόγω κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση - 174 συλλήψεις
Νέα αύξηση των συλλήψεων, σε όλη την Ελλάδα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, που ανέρχονται πλέον σε 174, ενώ παράλληλα έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από την Πέμπτη 12/3 έως σήμερα.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 12/3 έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15/3 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, την Δευτέρα 16/3 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17/3 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις και την Τετάρτη 18/3 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις.
Ανά περιοχή πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες συλλήψεις: 66 στην Αττική, 29 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 9 στη Θεσσαλονίκη, 9 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 7 στην Κρήτη, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στην Πελοπόννησο, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο, 4 στα Ιόνια Νησιά και 2 στην Ήπειρο.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.
Σημειώνεται, επίσης, ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.