- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Η κλινική εικόνα μητέρας και παιδιού είναι καλή
Ένα αγοράκι στο νοσοκομείο «Αττικόν» γέννησε μια γυναίκα με κορωνοϊό.
Μια γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε στο νοσοκομείο «Αττικόν» το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαρτίου. Η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά τις ανακοίνωσεις του Υπουργείου Υγείας σύμφωνα με τις οποίες τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέβηκαν στα 418 (σ.σ. εντοπίστηκαν 31 νέοι φορείς).
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα με κορωνοϊο γέννησε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένα αγοράκι. Σύμφωνα με το Open, η κλινική εικόνα μητέρας και νεογνού είναι καλή. Από το νεογέννητο λήφθηκε δείγμα, το οποίο θα σταλεί προς εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι φορέας κορωνοϊού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.
Η είδηση ότι γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε στο νοσοκομείο «Αττικόν» κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που ο επικίνδυνος ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα, οδηγώντας τους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.