Ελλαδα

Κούρκουλας για Κούλογλου: Δεν έχω πρόβλημα να πάμε στα δικαστήρια

Γιατί ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Κούλογλου
Στέλιος Κούλογλου/© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεχίζεται η κόντρα Κούρκουλα-Κούλογλου για το μεταναστευτικό - «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον συναντήσω στις αίθουσες των δικαστηρίων».

Έτοιμος να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, εφόσον ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου κάνει πράξη την απειλή για δικαστικές διώξεις σε βάρος του, δηλώνει ο Δημήτρης Κούρκουλας, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι δεν αναιρεί τίποτα απ' όσα έγραψε για την άθλια, όπως τη χαρακτηρίζει, παρέμβαση του Στέλιου Κούλογλου στο FRANCE 24, όπου μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε: «Έχουμε έναν πρωθυπουργό που λέει ότι τώρα πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι μετανάστες φέρνουν τον κορωνοϊό.... Κάποιοι φανατικοί παίρνουν τα όπλα και πάνε στα σύνορα να πυροβολήσουν πρόσφυγες».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Κούρκουλας επαναλαμβάνει ότι ο Στέλιος Κούλογλου «υπονομεύει σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να εξηγήσει στο διεθνές κοινό την επίθεση που δέχεται καθημερινά στα σύνορά μας».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ