Ελλαδα

Παπαστράτος: Αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS

«Η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παπαστράτος Iqos

Η Παπαστράτος αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

Με ανάρτησή της στα social media η Παπαστράτος ανακοίνωσε την προληπτική αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων IQOS σε όλη την Ελλάδα.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες των καταστημάτων μας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, η Παπαστράτος αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα. Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας: Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας. #menoumespiti

Τα προϊόντα μας θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα online και στα παραδοσιακά σημεία λιανικής ενώ εξυπηρέτηση πελατών θα παρέχεται μέσω Facebook, Viber, LiveChat, email ή τηλεφωνικά» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωσή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ