Ελλαδα

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Είναι δικαστικός υπάλληλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήριο
Δικαστήριο © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπάλληλος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, που κοινοποιείται στον υπουργό Δικαιοσύνης και την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Με την ανακοίνωση οι υπάλληλοι των δικαστηρίων καλούνται την Κυριακή και τη Δευτέρα σε αποχή από την εργασία τους, με σκοπό την προστασία της υγείας τους.

Η ανακοίνωση:

Μετά από την ενημέρωση που είχαμε σήμερα, ότι ένας συνάδελφός μας που υπηρετεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ συνεδρίασε εκτάκτως και με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του,

Καλεί όλους τους Δικαστικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν στην πρώην Σχολή Ευελπίδων να απέχουν από οποιαδήποτε εργασία, την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, για λόγους προστασίας της υγείας τους.

Ζητάμε:

  1. Να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
  2. Να τροποποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των Δικαστικών Υπηρεσιών, έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εργασίες που πρέπει να γίνονται, δηλαδή μόνο σε αυτές στις οποίες τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη ζωή.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ θα συνεδριάσει εκ νέου την Δευτέρα, για να εκτιμήσει τα όποια νέα δεδομένα και να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ