Ελλαδα

Κατερίνη: Συνελήφθη 49χρονος - Για παράσυρση της πρώην σύντρόφου του

Φέρεται να έριξε σκόπιμα το βαν πάνω της, την ώρα που εκείνη έκανε ποδήλατο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό/ © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας 49χρονος συνελήφθη στην Κατερίνη για τη σκόπιμη παράσυρση της πρώην συντρόφου του, την ώρα που εκείνη έκανε ποδήλατο.

Στη σύλληψη ενός 49χρονου στην Κατερίνη προχώρησε η αστυνομία. Κατηγορείται ότι παρέσυρε σκόπιμα με όχημα, τύπου βαν μια γυναίκα που έκανε ποδήλατο. Με το θύμα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 51χρονη. Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η ταυτοποίηση του 49χρονου έγινε με την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας. Η σύλληψη έγινε σε περιοχή της Πιερίας. Εις βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης, που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκε το όχημα ενόψει της πραγματογνωμοσύνης που θα ακολουθήσει. Πρόκειται για όχημα τύπου βαν που φέρεται να ανήκει στη μητέρα του κατηγορούμενου, ενώ κατά τον χρόνο τέλεσης της αποδιδόμενης πράξης δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ