Ελλαδα

Κλείνει το Πάντειο λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάντειος Σχολή
Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο Πάντειο © Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κλείνει για 48 ώρες το Πάντειο Πανεπιστήμιο λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού.

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει με ανακοίνωσή του πως το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού. Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V. η πρυτανεία έλαβε αυτήν την απόφαση λόγω ταξιδιού σε χώρα της Αφρικής μιας ή δύο καθηγητριών που έχουν κάποια συμπτώματα σε γκρουπ με υπήκοο Ιταλίας.

Νωρίτερα αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου λόγω ενός ακόμη ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού. Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το δείγμα του νεαρού έχει σταλεί στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα αναμένεται να βγουν το απόγευμα της Πέμπτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ