Ελλαδα

Kουκουλοφόρoι εναντίον αστυνομικών - Βίντεο από τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Για σήμερα έχει προγραμματισθεί πορεία αντιεξουσιαστών από την ΑΣΟΕΕ στη ΓΑΔΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
asoee8.jpg
ΑΣΟΕΕ © EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κουκουλοφόροι βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ.

Βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην ΑΣΟΕΕ, μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σε αυτό εμφανίζονται κουκουλοφόροι που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται επί της οδού Πατησίων.

Επίθεση κουκουλοφόρων κατά αστυνομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σημειώνεται ότι τα χθεσινά επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και στα ΜΑΤ επί της οδού Πατησίων ξεκίνησαν περίπου στις 4 μ.μ., συγκεκριμένα όταν ομάδα περίπου 70 κουκουλοφόρων βγήκε από το ΟΠΑ και διέκοψε την κυκλοφορία, στήνοντας οδοφράγματα επί της οδού Πατησίων.

Eπιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους άνδρες των ΜΑΤ. Γύρω στις 5.30 μ.μ. δυνάμεις της αστυνομίας μπήκαν στον προαύλιο χώρο του ΟΠΑ προκειμένου να περιορίσουν τα επεισόδια. Στις 6 μ.μ. οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν, αφού προηγουμένως προέβησαν σε πέντε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί πορεία αντιεξουσιαστών από την ΑΣΟΕΕ στη ΓΑΔΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ