Ελλαδα

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών για ΑΣΟΕΕ: «Ευτυχώς, προέταξε το όπλο»

Διαφορετικά, είπε, «θα ήταν μακαρίτης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΣΟΕΕ
Φωτογραφία αρχείου από επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Ευτυχώς, προέταξε εκφοβιστικά το υπηρεσιακό του όπλο γιατί σήμερα θα ήταν μακαρίτης», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, δήλωσε ότι ο αστυνομικός εντός του περιστατικού στην ΑΣΟΕΕ «ευτυχώς, προέταξε εκφοβιστικά το υπηρεσιακό του όπλο γιατί σήμερα θα ήταν μακαρίτης».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Βασίλης Ντούμας τόνισε πως «ο συνάδελφος ειδικός φρουρός είχε την ατυχία να φέρει στο χέρι του το λευκό κράνος, που είναι εξάρτημα της ΔΙ.ΑΣ. Αφού πρώτα είχε μεταβεί έξωθεν της ΑΣΟΕΕ να συναντήσει φιλικό του οικείο πρόσωπο, αναγνωρίστηκε από τους μόνιμους κατοίκους της ΑΣΟΕΕ και του επιτέθηκαν και εδάρη ανηλεώς».

«Μέχρι που σύρθηκε στο εσωτερικό μέρος της σχολής και εκεί συνεχίστηκε να δέρνεται και με ξύλα», σημείωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, συμπληρώνοντας πως ο αστυνομικός «ευτυχώς, προέταξε εκφοβιστικά το υπηρεσιακό του όπλο γιατί σήμερα θα ήταν μακαρίτης».

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέταξε διερεύνηση του περιστατικού σχετικά με τον αστυνομικό που προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε, τονίζοντας ωστόσο στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ότι δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ