Ελλαδα

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Νεκροί δύο κουμπάροι σε τροχαίο

«Έσβησαν» στην άσφαλτο λίγες ώρες μετά τη βάφτιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στην Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον κουμπάρο του μετά τη βάφτιση του γιου του
Τραγωδία στην Ηλεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον κουμπάρο του μετά τη βάφτιση του γιου του/© ilialive.gr

Σκοτώθηκε σε τροχαίο με τον κουμπάρο του μετά τη βάφτιση του γιου του - Τραγωδία στην Ηλεία.

Τροχαίο δυστύχημα, με θύματα δύο νέους ανθρώπους, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν το Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι, ένα ακόμη όχημα και δύο φορτηγά. Μια γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προληπτικά στο Νοσοκομείο. Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν μετωπικά δύο Ι.Χ, πάνω στα οποία έπεσαν στη συνέχεια οι δύο νταλίκες. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, και οι δύο νεκροί είναι κάτοικοι της περιοχής και κουμπάροι: Ο 25χρονος Νίκος Γιαννόπουλος από τη Βάρδα και ο 28χρονος Γιάννης Βαλογιάννης από τη Νέα Μανωλάδα. Τραγική ειρωνεία: Το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Γιαννόπουλος είχε βαφτίσει το παιδί του Γιάννη Βαλογιάννη. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Γιαννόπουλος είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο δυστύχημα με νταλίκα στον Μπράλο.

Μανωλάδα: Τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, ένας 28χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα ακόμη αυτοκίνητο και δύο φορτηγά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο ίδιος και ένας 26χρονος συνεπιβάτης του, καθώς και να τραυματισθεί μια 19χρονη που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας συνελήφθησαν οι οδηγοί των υπολοίπων τριών οχημάτων, ενώ ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στη Νέα Μανολάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ