- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πακιστανός ο νεκρός που βρέθηκε σε παραλία στο Λασίθι (video)
Τον σκότωσαν με σφυρί και τον αποτέλειωσαν με μαχαίρι
Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού Λασιθίου: Θύμα 23χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν.
Σε έναν 23χρονο Πακιστανό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το πρωί στην παραλία του Αλμυρού, στον δήμο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Ο 23χρονος που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο, εντοπίστηκε νεκρός και πολύ κοντά στο πτώμα οι αρχές εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός έφερε τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού. Όπως μεταδίδει το τοπικό site fonien.gr, το θύμα έχει χτυπηθεί με σφυρί από το οποίο έσπασε η ξύλινη λαβή ενώ ήταν τέτοια η μανία του δολοφόνου ο οποίος δεν σταμάτησε, και με το μαχαίρι το αποτελείωσε.
Το πτώμα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε ιατροδικαστής, μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό εργαστήριο, για νεκροψία νεκροτομή.
Σε δηλώσεις του ένας από τους συμπατριώτες του που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος και τον αναγνώρισε, ανέφερε ότι ο 23χρονος ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που δεν είχε μέχρι σήμερα δώσει αφορμή πρόκλησης έντασης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.