Ελλαδα

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό

Η ανάρτηση των γονιών για τον «μικρό τους ήρωα» στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ / Facebook

Οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφάηλ εξηγούν σε ανάρτηση ότι ο μικρός ήρωας τους ταλαιπωρείται από μια ίωση στο αναπνευστικό. Ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή.

Μία ίωση στο αναπνευστικό ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τον Παναγιώτη Ραφαήλ όπως γνωστοποίησαν οι γονείς του μέσω του Facebook. Ο μικρός υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση πριν δέκα μέρες, η οποία ήταν επιτυχημένη αλλά  κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Ακολουθεί η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ