Ελλαδα

Καβάλα: Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του γιου του σε δημοτικό

Οι δράστες πήγαιναν σε μεγαλύτερη τάξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pixabay2423.jpg
© Pixabay

«Τι προσέχουν οι δάσκαλοι;»: Πατέρας στην Καβάλα υποστηρίζει ότι ο γιος του ξυλοκοπήθηκε στην αυλή του δημοτικού από μεγαλύτερους μαθητές.

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μαθητής της Γ’ Δημοτικού σε σχολείο της Καβάλας. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του, το παιδί δέχτηκε επίθεση από δύο παιδιά της Δ’ Δημοτικού. Ο ένας κρατούσε τον γιο του και ο άλλος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιακή χώρα. Ο πατέρας αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ότι οι δάσκαλοι δεν έκαναν το παραμικρό για το συγκεκριμένο συμβάν. Παράλληλα, εξαπολύει τα πυρά του για τη στάση της διευθύντριας.

Η ανάρτηση του πατέρα:

 «Ο Μ. είναι Γ’ τάξη Δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης τού επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά. Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν υπηρεσία στην μικρή αυλή του σχολείου τι προσέχουν;

» Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα».

Τέσσερις εκπαιδευτικοί στο προαύλιο την ώρα του ξυλοδαρμού

Η Αθανασία Γαϊτανίδου, αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας δήλωσε σχετικά ότι στο προαύλιο υπήρχαν τέσσερις εκπαιδευτικοί την ώρα του ξυλοδαρμού και πως το πρωί της Τετάρτης «ξεκίνησε η πειθαρχική διερεύνηση του θέματος». Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για το συμβάν, όμως «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (σ.σ. της πειθαρχικής έρευνας) θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες» εξήγησε σε δηλώσεις της.

ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ