- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εκπρόσωπος εργαζομένων στα ΜΜΜ: Είχαμε ενημερώσει για την απεργία
Στα όριά τους χιλιάδες οδηγοί που έμειναν για ώρες «κολλημένοι» στους δρόμους
Χάος στους δρόμους: Τι απαντά η ομοσπονδία εργαζομένων στα ΜΜΜ
Η ομοσπονδία εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες είχε ενημερώσει εγκαίρως για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της 18ης Φεβρουαρίου, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Θανάσης Οικονόμου, σε τοποθέτησή του κατά τη σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια. Υπενθυμίζεται ότι χιλιάδες οδηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ατέλειωτες ουρές σε κεντρικούς δρόμους, με την κατάσταση να είναι χαοτική, καθώς δεν κυκλοφορούσε κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό, Ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ). Αυτήν τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο, καθώς πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίες για το νέο ασφαλιστικό.
«Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έχουν συντονισμένα και οργανωμένα προκηρύξει απεργίες από τις 5 Φεβρουαρίου, μετά από ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου. Το νέο ασφαλιστικό καταργει συγκροτημένα δικαιώματα ενώ όσον αφορά τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες τα όρια ηλικίας έχουν ήδη ανέβει 2 έως 8χρόνια. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, λόγω των αυξήσεων στα όρια ηλικίας, μεσα σε πέντε μήνες είχαμε έξι θανάτους εργαζομένων από εμφράγματα πάνω στο τιμόνι» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.
Και πρόσθεσε: «Καταγγέλλουμε τις προβοκατόρικες δηλώσεις του υπουργού Βρούτση εναντίον των εργαζομένων. Είχαμε ενημερώσει και τη διοίκηση και το υπουργείο για την προκήρυξη της απεργίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.