Ελλαδα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύρραξη στη Μενάνδρου

Κουβαλούν τον νεκρό στα χέρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο μικροσκόπιο βίντεο ντοκουμέντο από τους δράστες του μακελειού

Νέο ντοκουμέντο από τη σύρραξη στη Μενάνδρου όπου διακρίνονται οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 30χρονο Αφγανό.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύρραξη στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος Αφγανός, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond.

Σε αυτό το βίντεο έχουν καταγραφεί τα μέλη της συμμορίας των Πακιστανών δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία του Αφγανού, αλλά και κατά τη διαφυγή τους από το σημείο. Στις αποκαλυπτικές εικόνες φαίνεται ένα άτομο από το Πακιστάν να κρατά όπλο, ενώ από τις κινήσεις του οι Αρχές θεωρούν πως έβαλε γεμιστήρα και όπλισε ξανά το πιστόλι. Πίσω του ακολουθούν και άλλα άτομα που κρατούν επίσης πιστόλια. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως στο σημείο της δολοφονίας οι Αρχές εντόπισαν 13 κάλυκες. 

Οπλισμένα με πιστόλια, λοστάρια και μαχαίρια πήγαν στην άγρια συμπλοκή και τα μέλη της συμμορίας από το Αφγανιστάν, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος της περιοχής που αποκάλυψε το OPEN. Ενας πυροβολεί στον αέρα καθώς τρέχει, αδιαφορώντας για τον κόσμο και τα αυτοκίνητα που περνούν σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Αθήνας. 

Επίσης, στο βίντεο φαίνονται ομοεθνείς του νεκρού να τον κουβαλούν στα χέρια και να τον απομακρύνουν από το σημείο. Σταματούν, μάλιστα, οδηγό ταξί, κατεβάζουν τον πελάτη και τον αναγκάζουν να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο.

Μενάνδρου επεισόδια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ