Ελλαδα

Αίσιο τέλος - Βρέθηκε ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Μάνδρα

Εξέδωσε ανακοίνωση το «Χαμόγελο του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαμόγελο του Παιδιού
Χαμόγελο του Παιδιού / © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο 17χρονος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις ημέρες στη Μάνδρα.

Βρέθηκε ο 17χρονος Μαρίνος Μ., ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις ημέρες από την περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ο έφηβος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι στο Amber Alert που είχε εκδοθεί από τον οργανισμό αναφερόταν ότι τα ίχνη του νεαρού αγοριού είχαν χαθεί τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου από τη Μάνδρα Αττικής.

«To Χαμόγελο του Παιδιού θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Μαρίνο Μ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ