- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αμαλιάδα: Τι καταγγέλλει ο πατέρας που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο
«Κάναμε βόλτα με το παιδί»
«Νοιώθω κάτι να έρχεται και τελευταία στιγμή, ενστικτωδώς, τραβάω το παιδί»: Η καταγγελία του πατέρα που δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο στην Αμαλιάδα.
Άγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένας πατέρας που είχε βόλτα με το 16 μηνών παιδί του. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Αμαλιάδα. Ο στρατιωτικός Αυγερινός Κογκάκης βρισκόταν στην πλατεία της πόλης με την κορούλα του το πρωί της Δευτέρας.
«Κάναμε βόλτα με το παιδί και όταν φτάσαμε στο σημείο που υπάρχει μια εξέδρα στην πλατεία νοιώθω κάτι να έρχεται και τελευταία στιγμή, ενστικτωδώς, τραβάω το παιδί και το παίρνω αγκαλιά» εξηγεί.
Όπως γνωστοποιεί, με αυτόν τον τρόπο απέτρεψε τα χειρότερα. Ο σκύλος τον δάγκωσε στο γόνατο και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση είχε αρχικά τεθεί στο αρχείο κατά αγνώστων δραστών
Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου πριν από περίπου έναν χρόνο
Aπό αέρος συνέδραμαν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Aπό αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Χειροπέδες σε 21χρονη που άναψε φωτιά σε τέσσερα διαφορετικά σημεία
Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Επί ποδός δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
«Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας» είπε ο κ. Κονταξής
Το συγκεκριμένο email κατονόμαζε ως υπαίτιους της εμπρηστικής επίθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η βαλλιστική θα δώσει απαντήσεις», λέει η Δημογλίδου
H ανακοίνωση της εταιρείας
Του είχε ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Βήμα βήμα πώς θα κάνετε αίτηση, πότε λήγει η προθεσμία
Καλύπτονται 27 τμήματα και 165 προπτυχιακά μαθήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.