- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστρέφει στην Ελλάδα τον Μάρτιο ο Παναγιώτης-Ραφαήλ (video)
Θα συνεχίσει εδώ τη γονιδιακή θεραπεία
Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα τον Μάρτιο ο Παναγιώτης-Ραφαήλ. Θα συνεχίσει εδώ τη γονιδιακή θεραπεία αφού πρώτα υποβληθεί σε μια επέμβαση στη Βοστώνη.
Αισιόδοξοι ότι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα επιστρέψει στις αρχές Μαρτίου στην Ελλάδα από τη Βοστώνη όπου βρίσκεται, είναι οι γονείς του δίχρονου παιδιού. Η οικογένεια έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στη Βοστώνη, προκειμένου να κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ την ειδική γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 από την οποία πάσχει. Η οικογένεια του μικρού εκτιμά ότι θα επιστρέψουν σε περίπου ένα μήνα στην Ελλάδα και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.
«Είναι πάρα πολύ δυνατός. Τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο, υπομονή και επιμονή» λέει ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος στέκεται πλέον στα πόδια του, θα υποβληθεί σε επέμβαση. Κάτι που έκριναν απαραίτητο οι γιατροί και όλοι εύχονται να κερδίσει και αυτή τη μάχη. «Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία» δηλώνει η μητέρα του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αργούς ρυθμούς η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου
Το χρονοδιάγραμμα των φετινών εξετάσεων
Το παιδί έφτασε με ασφάλεια στο νοσοκομείο
Είχε αρνηθεί να ευχηθεί σε ζωντανή μετάδοση μετά την Ανάσταση
«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»
Τι θα πρέπει να περιέχει το κουτί πρώτων βοηθειών με βάση τους νέους κανόνες από τις 18/6
Το χρονικό της υπόθεσης
Πότε αναμένεται να επηρεάσει το σύνολο της χώρας
Από την οικογένεια Ωνάση μέχρι το νέο πωλητήριο
Ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια
Πότε ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις
Ο 19χρονος και ο 20χρονος νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αιγίου με κατάγματα στο πρόσωπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.