- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε δύο συλλήψεις για ηρωίνη προχώρησαν αστυνομικοί στην Κυλλήνη - Το απίστευτο μέρος που την είχαν κρύψει.
Μέσα σε φίλτρο αέρα αυτοκινήτου, καθώς και σε συσκευασίες με ζάχαρη είχαν κρύψει ποσότητα ηρωίνης, βάρους περίπου δύο κιλών, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών εντόπισαν, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, τον 39χρονο και τον 33χρονο να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο.
Αμέσως μετά έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο, όπου βρήκαν μέσα στο φίλτρο αέρα, καθώς και μέσα σε συσκευασίες με ζάχαρη, τρεις ξεχωριστές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περίπου δύο κιλά ηρωίνη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.