- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειδική αποστολή Τροχαίας: Κυνηγώντας όσους δεν σέβονται τους ΑμεΑ
80 παραβάσεις σε ράμπες στην Αθήνα και 49 στον Πειραιά
Δεκάδες κλήσεις για στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ - Επιχείρηση της Τροχαίας σε Αθήνα και Πειραιά.
Συνολικά 80 παραβάσεις, που αφορούν σε στάθμευση οχημάτων σε ράμπες ΑΜΕΑ, σε διάφορα σημεία των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά, βεβαίωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε.
Όσον αφορά την Αθήνα, τα συνεργεία των αστυνομικών δραστηριοποιήθηκαν κυρίως στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη και Αναπαύσεως. Βεβαίωσαν 31 παραβάσεις, ενώ μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 2 οχήματα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, αντίστοιχη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στην περιοχή του Δήμου Πειραιά, κατά την οποία βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα 21 οχήματα.
Ανάλογες ειδικές επιχειρήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την Τροχαία και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.