- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σπάει και το άβατο του Σχιστού» - Καταπολέμηση του Παρεμπορίου
Ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση
Η περιοχή του Σχιστού θεωρούνταν άβατο για τις ελεγκτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο παζάρι βιομηχανικών προϊόντων, ζώντων ζώων και ευπαθών αγαθών.
Ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση που συντονίζει το Συντονιστικό Όργανο για την Καταπολέμηση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ) της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιείται στην περιοχή του Σχιστού.
Η περιοχή θεωρούνταν άβατο για τις ελεγκτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο παζάρι βιομηχανικών προϊόντων, ζώντων ζώων και ευπαθών αγαθών. Πηγές της γενικής γραμματείας δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θα επιχειρούμε παντού, και κυρίως εκεί που παραβιάζεται ο υγιής ανταγωνισμός και διακυβεύεται η δημόσια ασφάλεια η περίοδος της ανοχής απέναντι στην ανομία, παρήλθε. Θα προστατέψουμε όσους σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της της κρίσης. Παλεύουν για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους».
Οι ίδιες πηγές σχολίασαν για τους σημερινούς ελέγχους : «Σπάει και το άβατο του Σχιστού»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.