Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα, Κυριακή, σε Μεσογείων και Σταδίου

Τι ώρες θα κλείσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις © EUROKINISSI / MOTIONTEAM / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σήμερα, Κυριακή, σε Μεσογείων και Σταδίου. Αναλυτικά οι ώρες που θα κλείσουν συγκεκριμένες λωρίδες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένη λωρίδα σε Σταδίου και Μεσογείων ανακοίνωσε για σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, η Τροχαία.

Ειδικότερα:

  • Από τις 7.30 έως και τις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, περιοχής Δήμου Αθηναίων στο ύψος του ο.α. 24.  
  • Από τις 07.30 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο ύψος του ο.α. 64, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φειδιππίδου. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις δύο εναπομένουσες λωρίδες.
  • Από τις 6 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Σινώπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Μιχαλακοπούλου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Από τις 6 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σινώπης, από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Μεσογείων έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαλκηδόνος. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Αγίου Θωμά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ