- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Το κόλπο σπείρας με τα πολυτελή αυτοκίνητα για να διακινεί μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προχώρησε στη σύλληψη τριών αλλοδαπών (υπήκοοι Γεωργίας) το απόγευμα της Δευτέρας. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 47, 46 και 40 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.
Πώς δρούσε το κύκλωμα
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία η σπείρα χρησιμοποιούσε για τις παράνομες μεταφορές. Λίγο πριν συλληφθούν, οι τρεις δράστες αποβίβασαν σε περιοχή του Δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη 9 αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Να σημειωθεί πως οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα από τα αυτοκίνητα ως προπομπό, για να ελέγχει την διαδρομή για τυχόν αστυνομικούς ελέγχους, ενώ στα αυτοκίνητα με τα οποία γινόταν η διακίνηση, τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.