Ελλαδα

Κίναρος: Κορυφώνεται το θρίλερ με την αγνοούμενη κάτοικο

Τι λέει η κόρη της για το ελικόπτερο που δεν απογειώνεται λόγω κακοκαιρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kinaros-eirini.jpg
Αγνοείται η κυρία Ειρήνη, η μοναδική κάτοικος του νησιού Κίναρος © EUROKINISSI/ΥΕΘΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της μοναδικής κατοίκου στην Κίναρο. Το super puma δεν μπορεί να την ψάξει λόγω καιρού. Τι λέει η κόρη της.

«Στο κόκκινο» είναι η αγωνία για τη μοναδική κάτοικο του νησιού Κίναρος, την 74χρονη Ειρήνη Κατσοτούρχη, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις ημέρες.

Η κόρη της δήλωσε πως «δεν έχω επικοινωνήσει με την μητέρα μου τις τελευταίες τρεις ημέρες, το κινητό της είναι κλειστό», είπε η κόρη της αγνοούμενης. Όπως είπε, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι κακές. Η ίδια, όπως είπε, έχει επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος την ενημέρωσε ότι θα σταλεί ελικόπτερο στην περιοχή, μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Η φύλακας της Κινάρου ζει από τότε που πέθανε ο σύζυγός της το 2013, ολομόναχη στο νησί και μια φορά την εβδομάδα περιμένει το καΐκι από την Κάλυμνο για προμήθειες, ενώ κάπου – κάπου την επισκέπτεται και ο γιος της που ζει στην Κάλυμνο με την οικογένειά του και μένει για λίγες μέρες μαζί της.

Η μόνη επικοινωνία της είναι μέσω του δορυφορικού τηλεφώνου που έχει, αλλά και η ενημέρωσή της μέσω της τηλεόρασης. Ωστόσο, εδώ και τρεις ημέρες, το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό, ενώ ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που είχε πετάξει χτες, δεν εντόπισε σημάδι ζωής στο νησί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ