Ελλαδα

Μαρουσάκης: «Μπάλα ψύχους» θα χτυπήσει στα Φώτα την Αττική

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί με ανάρτηση του στο facebook για την επικείμενη ισχυρή ψυχρή εισβολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kakokairia.jpg
© INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την επικείμενη ισχυρή ψυχρή εισβολή «πολικής μπάλας» από την Ουκρανία.

Ανάρτηση στο Facebook για την επικείμενη κακοκαιρία έκανε ο μετεωρολόγος του Open TV,  Κλέαρχος Μαρουσάκης. Με την ανάρτησή του προειδοποιεί  για την επικείμενη ισχυρή ψυχρή εισβολή «πολικής μπάλας» από την Ουκρανία. 

Συγκεκριμένα στο post αναφέρει:

«Αυξημένες οι πιθανότητες την δεύτερη ημέρα του νέου έτους να δούμε χιονόπτωση και στο λεκανοπέδιο της Αθήνας, ενώ τα Θεοφάνεια  φαίνεται να κατηφορίζει προς τα μέρη μας από την Ουκρανία «μπάλα πολικού ψύχους», προκαλώντας ισχυρή ψυχρή εισβολή κάτι που έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τη μακροπρόθεσμη εκτίμηση που δώσαμε στις αρχές του Δεκέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους ατμοσφαιρικές κυκλοφορίες δίνουν σφοδρές χιονοπτώσεις στην περιοχή της Αττικής ενώ είναι αρκετές οι φορές που έχουν συνοδευτεί και από χιονόστρωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Οπότε ας είμαστε σε ετοιμότητα γιατί δεν αποκλείεται να δούμε στα λευκά την Αθήνα με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό. Γιατί όπως λέει και ο Ιπποκράτης «ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ».

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ