- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρίκη στα Πετράλωνα: 21χρονος φέρεται να τεμάχισε τον νονό του
Όλα τα νεότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση-θρίλερ
Υπόθεση-θρίλερ στα Πετράλωνα. 21χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να τεμάχισε τον νονό του και να πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.
Σε μία άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα οδηγούν τα στοιχεία για την εξαφάνιση του 52χρονου από τα Πετράλωνα.
Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος κατοικούσε στο ίδιο διαμέρισμα με τον 52χρονο, ανέφερε το πρωί στους φίλους του που τον αναζητούσαν πως τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα του σε κάδο σκουπιδιών. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με τον 21χρονο να επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του, αλλά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας δεν είχε εντοπίσει κάτι.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού, ενώ ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε πως τεμάχισε τον νονό του προχθές, Πέμπτη, Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων και κατόπιν πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.