- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Λευκάδα: Λαχτάρησαν επιβάτες Ι.Χ. - Το όχημα έπεσε στη θάλασσα
Τι δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου
Λευκάδα: Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, όταν ο οδηγός του πραγματοποίησε ελιγμό για να αποφύγει ζώο που πετάχτηκε στον δρόμο.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Λευκάδας, με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις. Σύμφωνα με δήλωση του 20χρονου αλλοδαπού οδηγού, πραγματοποίησε απότομο ελιγμό για να αποφύγει μικρό ζώο, το οποίο διέσχισε ξαφνικά τον δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στη θάλασσα.
Ο οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός του διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, απ' όπου και εξήλθαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.