- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε έξι χρόνια φυλάκισης καταδίκασε ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού της Μυτιλήνης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το αδίκημα του εκβιασμού κατά συρροή, και σε οκτώ μήνες επιπλέον (τέσσερις για κάθε περίπτωση) για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2006, τη στιγμή που έπαιρνε ποσό 10.000 ευρώ από τον επιχειρηματία και τότε πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Στρατή Γόμο, προκειμένου να σταματήσει τις φραστικές επιθέσεις μέσω του ραδιοφώνου εναντίον τού ίδιου και της συζύγου του, η οποία τότε ήταν νομαρχιακή σύμβουλος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού είχε έρθει σε επαφή με τον επιχειρηματία και του είχε ζητήσει τα χρήματα για να σταματήσει να βάλλεται εναντίον του. Ο κ. Γόμος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σταθμού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ο κ. Γόμος, δήλωσε «πραγματικά δικαιωμένος και φυσικά ανακουφισμένος».
Γ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Live χάρτης με αναφορές για τις τοποθεσίες όπου εντοπίζονται
Στο επίκεντρο οι δηλώσεις υποστήριξης της κατηγορίας και η εισαγγελική πρόταση
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στη δίκη για τη δολοφονία του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.