- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Σε έξι χρόνια φυλάκισης καταδίκασε ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού της Μυτιλήνης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το αδίκημα του εκβιασμού κατά συρροή, και σε οκτώ μήνες επιπλέον (τέσσερις για κάθε περίπτωση) για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2006, τη στιγμή που έπαιρνε ποσό 10.000 ευρώ από τον επιχειρηματία και τότε πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Στρατή Γόμο, προκειμένου να σταματήσει τις φραστικές επιθέσεις μέσω του ραδιοφώνου εναντίον τού ίδιου και της συζύγου του, η οποία τότε ήταν νομαρχιακή σύμβουλος.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού είχε έρθει σε επαφή με τον επιχειρηματία και του είχε ζητήσει τα χρήματα για να σταματήσει να βάλλεται εναντίον του. Ο κ. Γόμος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σταθμού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ο κ. Γόμος, δήλωσε «πραγματικά δικαιωμένος και φυσικά ανακουφισμένος».
Γ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.