Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν καταστήματα - Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων

Άγνωστοι πυρπόλησαν σκαπτικά μηχανήματα, ένα βανάκι και ένα ΑΤΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΤΜ
ΑΤΜ/©INTIMENEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Τα έσπασαν στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα - Ακολούθησαν εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα.

Εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, λίγο μετά τις 04.00, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σκαπτικά μηχανήματα στην οδό Επταπυργίου 64 στη Μονή Βλατάδων. Τα οχήματα κάηκαν ολοσχερώς. Επιτόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (6 πυροσβέστες, 2 οχήματα). Λίγα λεπτά αργότερα, στις 04.10, πυρκαγιά ξέσπασε σε βανάκι σε προαύλιο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στην οδό Βιζυηνού. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

 

 

 

 

Παράλληλα, εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε και σε ATM στην πρόσοψη του σούπερ μάρκετ, στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Άγνωστο παραμένει αν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Έσπασαν καταστήματα στο ιστορικό κέντρο

Είχαν προηγηθεί επιθέσεις αγνώστων σε καταστήματα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης. Οι δράστες (περίπου 20-30 άτομα) προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας. Οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, σύμφωνα με δημοσίευμα στο grtimes.gr.

Καταστροφές σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης από αντιεξουσιαστές - GRTimes.gr

Έρευνες για τον θάνατο του ηθοποιού

Προσαγωγές από την αστυνομία μετά την "καταδρομική" αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Τα έσπασαν στη Μητροπόλεως - Επιχείρησαν να κάψουν το δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε επιχειρήσεις στη Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας, ενώ υπήρξε απόπειρα να καεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ