- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γλυφάδα: Εμβόλισε με ταχύπλοο αλιευτικό σκάφος και εξαφανίστηκε
Στο νοσοκομείο 49χρονος ψαράς - Αναζητείται ο χειριστής
Αναζητείται ο χειριστής ταχύπλοου που εμβόλισε αλιευτικό σκάφος ανοικτά της Γλυφάδας, εγκαταλείποντας τραυματισμένο έναν 49χρονο αλιέα.
Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο «Ασκληπιείο» της Βούλας ένας 49χρονος Έλληνας ερασιτέχνης ψαράς. Όπως έγινε γνωστό, ταχύπλοο σκάφος εμβόλισε τη βάρκα στην οποία επέβαινε, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, ο τραυματίας βρισκόταν σε ερασιτεχνικό αλιευτικό πλαστικό σκάφος, μήκους 4.5 μέτρων.
Το θύμα διασώθηκε από άλλους ερασιτέχνες ψαράδες που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και τον πήγαν στη Β' μαρίνα Γλυφάδας. Εκεί, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το λιμενικό αναζητεί το ταχύπλοο σκάφος και τον χειριστή του που προκάλεσε το ατύχημα και εξαφανίστηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.