Ελλαδα

Ένας χρόνος από τη μεταμόσχευση νεφρού από τον Ιαβέρη στον γιο του

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iaveris.jpg
Ο Ιαβέρης με τον γιο του © Facebook

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα της μεταμόσχευσης νεφρού από τον Ιαβέρη στον γιο του Κωνσταντίνο.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση νεφρού από τον γνωστό οδηγό αγώνων, Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) στο γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Σήμερα, 12 μήνες μετά, όλα εξελίσσονται ιδανικά και η ζωή τους επέστρεψε στη κανονικότητα. Η δωρεά νεφρού έδωσε δεύτερη ζωή στο γιό και επιστροφή των δυο στους αγώνες της ζωής και του αθλητισμού. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μας, καθώς και σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για την φροντίδα και την άψογη αντιμετώπιση», αναφέρει περιχαρής ο Ιαβέρης, για να συμπληρώσει ο γιός του, Κωνσταντίνος: «Όλα εξελίσσονται τέλεια. Είναι μεγάλη ανακούφιση σε επίπεδο λύτρωσης. Ευχαριστώ τον πατέρα μου για αυτό το δώρο ζωής, τον γιατρό μας Βασίλη Βουγά και όλους όσους συνέβαλαν για αυτήν τη νέα ζωή».

Τέλος, ο γιατρός, Βασίλειος Βουγάς ευχαρίστησε τους δύο άνδρες για «την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο σε εμένα, όσο και στην μονάδα μας και το νοσοκομείο. Πάντα υγεία και χαρές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ