- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Παροδικές νεφώσεις αναμένονται σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές βροχές το πρωί στη Δυτική Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Ήπειρο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι στον Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.